úterý 22. dubna 2008

Dobrý den, prosila bych 30 dkg omluv...

...ale vyberte mi prosím nějaký libový kousek, aby mi to vůbec moji strávníci zbaštili.
Jo a prosila bych nakrájet, aby to stačilo pro všechny :-)

Sebezpytování je na místě, všem netrpělivým čtenářům se tímto omlouvám za dočasný výpadek. Bohužel jsem to však z mojí strany nemohla nijak ovlivnit.

Žít s pěti chlapci má své výhody i nevýhody. Jednou z těch nevýhod je také to, že naši chlapci se rádi dívají na nejnovější filmy a neradi za ně platí v kině. Z toho důvodu si je stahují přes internet.
Nikoho z nich však nenapadlo, že na objem stažených dat je v této domácnosti také nějaký limit a to konkrétně 40 giga měsíčně. Poté, co jsme minulý pátek dospěli k této úctyhodné číslovce, bylo nám další "surfování" zakázáno. Prostě nás odpojili, když to chcete vědět :-)

Pročež teď spásně čekám na datum 24. dubna, až začne další zúčtovací období.

Potom se opět pustím do psaní, zážitků se již "nakumulovalo" víc než dosti :-)

Takže si naše stránky můžete znovu "načíst" ve čtvrtek a já se vám hluboce za neplánovanou odstávku ještě jednou omlouvám.

Na viděnou se těší Ewík

5 komentářů:

Anonymní řekl(a)...

Budiš odpuštěno...:-)))Kopyta jelita....už jsme si říkali, japato copato... papapa mumi

Anonymní řekl(a)...

Hezky je propriste vyzen do kina :-) A nebo jim dat na nastenku jine zamestnani.My pak nemame prisun informaci z druheho konce sveta.
V kine je to vetsi zazitek...muzou si sednout vedle klokana.
Tady v Cesku je ted nova moda chodit do kina na balkanske filmy s gardepanem... tak jsme to s panem vedoucim hned vyzkouseli :-) :-) Leon(ek)

Šákul Cemada řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn autorem.
Šákul Cemada řekl(a)...

Ahoj, o vypadku nekteri vime dele, tudiz jsme zacli pracovat na odblokovani tveho VF cisla, ale neni cesty, kudy ti to sdelit:-))) Chtelo by to nejake australske cislo!

Ano, jsi dluznik, nezaplaceny jsou jiz 2 faktury, a proto doslo k blokovani odchozich sluzeb. Pristi mesic by to bylo zablokovani prichozich sluzeb, a pak k odpojeni cisla a predani vymahaci agenture.:)) Jedina cesta je v tuto chvili zaplatit.

Vse mas na ICQ a taky v emailu, kam ted taky nemuzes. Jen co se pripisou penize, dojde k odblokovani, ted jsi dluznik, ale do SOLUSu te jeste nenahlasime:-)))
V mailu jsem ti vypsal moznosti, jak tomu priste predejit, a co ti muzu s cislem provest.

Vonavy Vodafone

Anonymní řekl(a)...

no dobre, pro tentokrat ti to odpustime! pajina